top of page

Groepslessen​

Sporten in groep houd je langer vol, dat is een feit. Met een fantastische groep sportminded mensen alles geven, niets is motiverender. Trainen in groep is ontzettend leuk, maar niet te onderschatten. Je doorzettingsvermogen zal net dat extra duwtje in de rug krijgen. We moedigen elkaar aan, dagen elkaar uit en gaan er samen voor!

Circuittraining is een fullbody HIIT-training waarbij verschillende oefeningen achter elkaar worden uitgevoerd. Omdat alle spiergroepen aan bod komen, train je heel je lichaam. Een groot voordeel van een circuittraining is dat je heel efficiënt met je tijd omgaat, omdat je minder rust neemt. Je werkt daardoor meer aan je conditie én verbrandt veel calorieën tijdens je training. Circuittraining heeft als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te vergroten. Het is een toegankelijke manier van trainen, omdat het geen strikt instapniveau heeft.

Onze circuittraining gaat door op woensdagavond of op zondagvoormiddag. Perfect om je werkdag mee af te sluiten, je avond mee te beginnen of de rest van je zondag met een voldaan gevoel te kunnen spenderen. Kom je liever op een ander moment, dan kan dit tijdens een personal training op afspraak.

 

Small group is een fullbody krachttraining. Het is een manier van sporten waarmee je jouw spiermassa, kracht en uithoudingsvermogen gaat vergroten. Je ontwikkelt een betere houding en ook je vetverbranding gaat flink omhoog. Het is een zeer populaire manier van trainen, zowel voor mannen als voor vrouwen. We trainen in kleine groepjes, zodat we jullie tijdens het opbouwen extra goed kunnen ondersteunen. Het versterken van je spieren gaat niet alleen het bewegingen vergemakkelijken. Het voorkomt ook blessures, steunt en beschermt je gewrichten en verbetert je lichaamshouding. Heb je reeds lichamelijke klachten, dan helpen we je hier graag mee verder. Voor je in een smallgroup instapt, vragen we een beetje sportervaring. Dit kan komen uit onze circuittraining, personal training of een sportbasis die je elders hebt opgebouwd. Twijfel je? Contacteer ons even.

De smallgroup trainingen gaan door op zondagochtend, maandagavond, dinsdagavond, woensdagochtend en woensdagavond. Kom je liever op een ander moment, dan kan dit tijdens een personal training op afspraak.

 

Ben je zwanger of pas bevallen? We helpen je graag op een veilige manier door je zwangerschap of begeleiden je graag doorheen de eerste maanden na je bevalling. Sporten tijdens de zwangerschap heeft vele voordelen. Natuurlijk gebeurt er fysiek heel wat en is het wel nodig om een aantal aanpassingen te maken. Weet je niet goed wat je best wel en niet doet tijdens je zwangerschap of na je bevalling? Wij helpen je hier heel graag mee verder, zodat jij met een goed gevoel kan verder sporten. Heb je nog geen sportervaring, maar wil je hier wel graag mee starten? Starten met sporten tijdens de zwangerschap kan op elk moment. Wij geven je training op maat van jouw situatie. Dit kan in een klein groepje, maar kan ook 1 op 1.

Circuittraining%2520(1)_edited_edited.jpg
bottom of page