Groepslessen

Sporten in groep houd je langer vol, dat is een feit. Met een fantastische groep sportminded mensen alles geven, niets is motiverender. Trainen in groep is ontzettend leuk, maar niet te onderschatten. Je doorzettingsvermogen zal net dat extra duwtje in de rug krijgen. We moedigen elkaar aan, dagen elkaar uit en gaan er samen voor!

Onze groepstrainingen vinden meestal plaats na de werkuren of op zondag. Perfect om je werkdag mee af te sluiten, je avond mee te beginnen of de rest van je zondag met een voldaan gevoel te kunnen spenderen.

We hebben ons aanbod afgestemd op jouw uren. Doe mee vanaf 19uur, 20uur of op zondagvoormiddag.

Afzien op een leuke manier? Sporten met onze trainers én in groep geeft zoveel plezier en extra veel zin om onze doelen te bereiken! Wij geven circuittraining, crosstraining en bootcamp.

 

 

 

 

 

 

'Afzien, doorzettingsvermogen en frisse buitenlucht’, zo zou je bootcamp kunnen omschrijven. Deze trainingsmethode is een outdoor training waarbij gewerkt wordt aan uithoudingsvermogen en krachtwinst. Er wordt aandacht geschonken aan het hele lichaam met een full body workout, geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle sportniveaus toegankelijk. Een training bestaat doorgaans uit hardlopen, intervaltraining en specifieke krachtoefeningen, zonder inzet van extra apparaten.

20200518_193455_edited_edited.jpg
CIRCUITTRAINING

 

 

 

 

Circuittraining is een fullbody-workout waarbij verschillende oefeningen achter elkaar worden uitgevoerd. Omdat alle spiergroepen aan bod komen, train je heel je lichaam. Een groot voordeel van een circuittraining is dat je heel efficiënt met je tijd omgaat, doordat je minder rust neemt. Je werkt daardoor meer aan je conditie én verbrandt meer calorieën tijdens je krachttraining. Circuittraining heeft dus als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te vergroten. Het is voor veel mensen een toegankelijke manier van trainen, omdat het geen strikt instapniveau heeft.

Circuittraining%20(1)_edited.jpg

 

 

NO NONSENSE, BACK TO BASICS!

Crosstraining is een ‘back to basic” programma dat kracht- en conditietraining combineert tot één trainingsvorm en bevat elementen uit het gewichtheffen, powerliften, gymnastiek, strongman en atletiek. Crosstraining is een dynamische manier van sporten waarbij het doel ligt op fit, sterk en gezond worden. In onze sportzaal zal je niet zoals in een typische sportschool tientallen machines vinden. Wel zul je vele kettlebells, battle ropes, squat racks, barbells etc. tegenkomen. Iedereen brengt zijn eigen workout op zijn eigen tempo tot een goed einde. Het is een gevarieerde manier van training, want elke training is compleet anders. Je weet nooit wat je van een training kan verwachten.

Crosstraining 4.jpg