top of page

Circuittraining

Sporten in groep houd je langer vol, dat is een feit. Met een fantastische groep sportminded mensen alles geven, niets is motiverender. Trainen in groep is ontzettend leuk, maar niet te onderschatten. Je doorzettingsvermogen zal net dat extra duwtje in de rug krijgen. We moedigen elkaar aan, dagen elkaar uit en gaan er samen voor!

Onze circuittraining gaan door op woensdagavond of op zondagvoormiddag. Perfect om je werkdag mee af te sluiten, je avond mee te beginnen of de rest van je zondag met een voldaan gevoel te kunnen spenderen.

We hebben ons aanbod afgestemd op jouw uren. Doe op woensdag mee om 19uur of 20uur of op zondagvoormiddag om half 9 of half 10.

Circuittraining is een fullbody-workout waarbij verschillende oefeningen achter elkaar worden uitgevoerd. Omdat alle spiergroepen aan bod komen, train je heel je lichaam. Een groot voordeel van een circuittraining is dat je heel efficiënt met je tijd omgaat, omdat je minder rust neemt. Je werkt daardoor meer aan je conditie én verbrandt meer calorieën tijdens je krachttraining. Circuittraining heeft dus als doel om zowel kracht als uithoudingsvermogen te vergroten. Het is een toegankelijke manier van trainen, omdat het geen strikt instapniveau heeft.

Smallgroup is een fullbody krachttraining.

Circuittraining%2520(1)_edited_edited.jpg
bottom of page